Palliatieve Zorg Tilburg

Palliatieve zorg

Wanneer men verwacht binnen twee weken te zullen overlijden, dan kan men palliatieve zorg inzetten.

Mensen die in hun laatste levensfase zijn aangekomen, verdienen een optimale zorg, zonder dat zij of hun familie de regie uit handen hoeven te geven. Zij bepalen hoe ze hun laatste weken willen doorbrengen en ik wil hen hierin graag ondersteunen.

wondzorg Tilburg

Wondzorg

Ik heb in het ziekenhuis en in de thuiszorg een voorliefde ontwikkeld voor wondzorg.

Het mooie aan wondzorg is het enorme scala aan materialen en producten. Maar wanneer pas je wat toe en hoe verkrijg je de juiste kennis over de wond die je ziet en mag verzorgen? Wanneer schakel je hulp in? Als verpleegkundige is snel schakelen bij wondzorg noodzakelijk en daarin zit voor mij een enorme uitdaging, daarom heb ik een enorme affiniteit met wondzorg.

Stoma Zorg Tilburg

Stomazorg

Het krijgen van een stoma is een ingrijpende gebeurtenis.

Ongeacht of het tijdelijk of definitief is, een goede begeleiding hierin is erg belangrijk. Het is niet alleen het omgaan met het hebben van een stoma, het is veel meer dan dat.

Ouderenzorg Tilburg

Ouderenzorg

Ouderen verdienen gewoon goede zorg.

Zij hebben voor mij gewerkt, en daarom is het tijd om iets terug te mogen doen.

Neem contact op met Patty

Palliatieve zorg

Ik heb een grote affiniteit met palliatieve zorg. Ik heb ervaring als coördinator van de palliatieve zorg in Rotterdam en omstreken en ik was één van diegenen die zich bezighield met de palliatieve sedatie in samenspraak met (vaak) de huisarts en cliënten in de thuiszorg. Mensen die in hun laatste levensfase zijn aangekomen, verdienen een optimale zorg, zonder dat ze de regie uit handen hoeven te geven. Zij bepalen en ik wil hen daarbij helpen en ondersteunen. Ook aandacht voor partner en familie zal daarbij zeker niet ontbreken. Het is een wens van mij om ooit nog de opleiding tot palliatief verpleegkundige te mogen doen.

Wond- en stomazorg

Ook heb ik een grote affiniteit met wond- en stomazorg. In de tijd dat ik in Rotterdam in de thuiszorg werkte, heb ik deze zorg regelmatig mogen uitvoeren. Ook het zoeken naar de juiste materialen en het aanleren van stomazorg bij de cliënt, vind ik erg leuk om te doen. Gezien mijn ruime ervaring hierin ben ik zeker van toegevoegde waarde.

Ouderenzorg

Tijdens het aannemen van opdrachten als zzp’er ben ik erachter gekomen dat ook ouderenzorg mij goed ligt. Ik verzorg graag de ouder wordende mensen met al hun lichamelijke beperkingen, denk bijvoorbeeld aan somatiek: zorg en behandeling bij chronische lichamelijke aandoeningen, zoals Parkinson, COPD, of na een beroerte (CVA).

 Ook cliënten die een achteruitgang in het geheugen hebben, zijn bij AltraCare in goede handen. Denk aan psychogeriatrie verpleeghuiszorg, bedoeld voor cliënten/bewoners die 24/7 bescherming, verpleging en intensieve geestelijke zorg nodig hebben.

Met zowel wond- als stomazorg en het verzorgen van ouderen heb ik al veel mooie opdrachten mogen voltooien.